Printen Wanddecoratie

Printen kunnen we op allerlei materialen. Dit is ideaal voor allerlei wanddecoraties of reclame-uitingen. Hieronder een selectie van
onze mogelijkheden. Staat er niet tussen wat u zoekt? Neem even contact met ons op. Grote kans dat we u toch kunnen helpen.

Dibond

Dibond is een sandwichpaneel van twee lagen aluminium met een kunststof kern. Dibond panelen zijn vormvast en water- en uv-licht bestendig. Hierdoor is het geschikt voor binnen- en buitengebruik. 

Printed-dibond

Geschikt voor
Wanddecoratie
Signing

Glashelder Acrylaat

Glashelder acrylaat is een transparante kunstof waar een print op gemaakt wordt. Glashelder acrylaat is vormvast en water- en uv-lichtbestendig. Hierdoor is het zeer geschikt voor binnen en buiten. De platen zijn gemakkelijk te frezen, te lijmen,
te zagen te boren.

Geschikt voor
Wanddecoratie
Signing

Display karton

Display karton wordt veel ingezet voor promotiematerialen. Het kan namelijk in alle vormen en maten gesneden worden. Wij kunnen dit materiaal full color en tweezijdig bedrukken. 

Printed-Display-karton

Geschikt voor
Reclamematerialen
Beurs displays
Bewegwijzering

Doek

Bedrukte doeken kunnen door hun flexibele structuur goed toegepast worden in frames. Het opspannen van de doeken kan met kunststofpees, ringen met elastiek of een tunnel.

Geschikt voor
Vlaggen
Bouwhekdoeken
Geveldoeken

Foambord

Er zijn verschillende soorten foambord beschikbaar. Het voordeel van foambord is dat het heel licht materiaal is. Daardoor is het zeer geschikt voor print en ideaal voor display

Printed-foam-board

Geschikt voor
Fotopanelen
Standbouw
Winkeldecoratie

Folie

Door specifieke eigenschappen in kunststoffen zijn er steeds meer doelgerichte oplossingen voor folies. Er is keuze in de hechting van de folies (zelfklevend, statisch of met lijm) en de transparantie. Op basis van uw wens kunnen wij gericht advies geven.

Geschikt voor
Raam- en vloerdecoratie
Stenenmuur

Kanaalplaat

Bent u op zoek naar een voordelige oplossing met een robuuste
uitstraling? Dan is kanaalplaat een optie. Het is licht materiaal, maar toch geschikt voor buitengebruik. Er zijn verschillende uitvoeringen met variaties in dikte, kleuren en zelfs transparantie.

Printed-kanaalplaat

Geschikt voor
Bouwpanelen
Makelaarsborden
Scheidingswanden

Hout

Hout, en in het bijzonder Dsign Wood, is een veelzijdig materiaal. Dsign Wood is beschikbaar in verschillende kleuren en soorten. Het is mogelijk om op dit materiaal triplex en multiplex te printen. De kleur van het hout speelt mee in de afbeelding, net als de nerf.

Geschikt voor
Menukaarten
Placemats
Wanddecoratie

Honingraatkarton / Reboard

Honingraat is bij uitstek geschikt voor gebruik binnen. Het is 10 of 16mm dik en dubbelzijdig te printen. Dankzij de honingraatstructuur is het bijzonder stevig wat de materiaalsoort breed toepasbaar maakt. Zelfs tafels en kasten kunnen van dit materiaal gemaakt
worden.

Printed-reboard

Geschikt voor
Cut-outs
Life size displays
Tafels

Geschuimd PVC

Geschuimd PVC is ook wel bekend onder de merknaam Forex. Het is in diverse diktes verkrijgbaar en zowel enkel- als dubbelzijdig te printen. Het materiaal is licht en buigzaam met een harde kern.

Printed-mat-PVC

Geschikt voor
Showcards
Reclameborden
Displays

Paneel met baklijst

De zwarte baklijst, ook paneellijst genoemd, geeft plaatmaterialen een extra luxe uitstraling en mooie afwerking. De lijst is gemaakt van hout en heeft een zichtbare houtnerfstructuur.
Je hebt keuze uit vijf formaten: 40 x 60 cm, 50 x 70 cm, 60 x 90 cm, 75 x 100 cm en 100 x 150 cm.